Takläggare i Dalarna

Vi arbetar med alla sorters tak så som plåttak, papptak, panntak, tegel- och betongpannor i Dalarna. Materialet vi arbetar med håller en hög kvalitet och är välanpassad för vårt nordiska klimat med väder, vind och temperaturskillnader.

Ett tak brukar hålla i ca 30-50 år och därefter är det vanligtvis dags för att lägga nytt tak på bostaden. Ett nytt tak är en investering i bostaden som höjer marknadspriset vid eventuell försäljning samt att det är bra för miljön då energiförbrukningen vanligtvis minskas.

Erfarna takläggare i Dalarna

Vi på Taklandslaget är erfarna takläggare som hjälper er med taket i Dalarna. Oavsett om du behöver hjälp med nytt tak, omläggning, underhåll eller reparationer av befintligt tak så är våra takläggare behjälpliga. Vi arbetar effektivt och säkert enligt branschens rekommendationer. Taklandslaget strävar alltid efter hög service och nöjda kunder både under och efter projektet.

Varför ersätta 100% av taket när problemet är mindre än 10%? Om det inte är dags för ett nytt tak ännu kan man förlänga livstiden på det befintliga taket. Detta genom takvård i form av en takrenovering, rengöring av taket eller takmålning. Taklandslaget arbetar med en gummifilmsbeläggning av gummi som kommer i flytande form och appliceras genom sprutmålning, rollning och pensling. Våra produkter klarar både solens och miljöns slitage över åren utan att materialet förlorar sina unika egenskaper.

Vi utgår från Mora men har hela Dalarna som vårt arbetsområde. Ta kontakt med oss för mer information eller för en kostnadsfri offert!

Vi är erfarna takläggare i Dalarna
Icon depicting plus-circle
Takläggare i Mora, Dalarna
Icon depicting plus-circle
Kontakta oss för takläggare i Dalarna
Icon depicting plus-circle